Logo Las Decositi

Over Las Decositi

Leuk dat je hier even komt kijken!

Ik ben Laska en woon met m’n partner Rolf en onze twee zonen in Venray. Na heel wat jaartjes een ‘kantoorbaan’ werd ik er toe gezet en kreeg ik de kans om eens (echt) goed na te denken…

Waar krijg ik nu echt energie van?

Een ruimte (her-)decoreren daar word ik blij van. Heerlijk met (nieuwe) spulletjes aan de gang, ze een leuk plekje geven, bijpassende dingen bij elkaar zoeken om tot een sfeervol geheel te komen. Een ruimte creëren waar ik me prettig in voel. Winkels en het internet afstruinen om de juiste producten te vinden om tot dat geheel te komen dat in mijn hoofd zit. Daar krijg ik dus energie van!

Het idee groeide om een webshop te starten met leuke decoratie artikelen voor huis en tuin en leuke producten om kado te doen. Een leuke vrolijke webshop waarin ik mensen enthousiast kan maken over mooie producten en zo een bijdrage kan leveren aan het thuisgevoel bij jou. Kies je voor iets wat je kado wil doen, dan pak ik het ook met alle liefde leuk voor je in!

Maak van je huis een thuis!

Als ik een ruimte binnen kom ben ik heel gevoelig voor de sfeer en uitstraling van die ruimte. Een huiskamer, een horeca gelegenheid, een hotelkamer, ik vind het mooi om te zien dat het een eigen identiteit heeft. Voor iedereen is dit natuurlijk een ander persoonlijk gevoel. Maar voor mij kunnen net die extra accessoires die op elkaar aansluiten het gevoel geven van: ‘Het klopt hier, er hangt een eigen sfeer’. En het is dan fijn om je binnen die sfeer prettig te voelen. Voor jouw eigen plekje is het ook belangrijk om je thuis te voelen, een ruimte waar je je fijn voelt en je kunt ontspannen. Je huis is pas een thuis als je het hebt ingericht met accessoires die passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak en waar je blij van wordt. Hoe fijn is het als je kan genieten wanneer je om je heen kijkt in de ruimte waarin je leeft, dat je het een persoonlijke twist hebt geven en er trots op kan zijn. Voor de een is dat met verschillende sfeervolle accessoires bij de andere maar een aantal eyecatchers.

Ik hou er zelf van om leuke kadootjes voor iemand te bedenken. In de webshop staan niet alleen producten om jezelf blij mee te maken (wat natuurlijk erg belangrijk is zo nu en dan), maar ook om iemand anders kado te geven. Er zijn genoeg gelegenheden dat je een keer opzoek bent naar een origineel kadootje voor een ander. Kijk dan lekker rond in de webshop!

Waar komt de naam Las Decositi vandaan?

Las is de afkorting van Laska, zo noemen bekenden mij vaak. Las is het lidwoord ‘De’ in het Spaans. Las is ook de afkorting van de ondertitel Lifestyle Accessoires Sfeer. Deco staat voor de webshop die deco(ratie) voor huis en tuin verkoopt. Siti is een samenstelling van de eerst twee letters van de namen van onze jongens Silvan en Timon. Siti is ook een Afrikaanse meisjesnaam met de betekenis (gerespecteerde) vrouw.

De naam Las Decositi heeft dus een dubbele betekenis met een persoonlijke twist, met de vertaling van alle stukjes krijg je ook ‘De Decovrouw’. Een leuke persoonlijke woordspeling dacht ik zo ;).

Laat zien we je bent via je interieur!

Laat zien wie je bent via je interieur!

Contact afbeelding 1

Heb je een vraag? We helpen graag!

Tas van Las 0